Beneficii

Ce este programul Score for More®?

Score for More® este un program de loializare conceput pentru cei care iubesc sportul! Filosofia INTERSPORT se traduce în faptul că sportul este pentru toți. Indiferent de sportul preferat, dacă ești profesionist sau amator, beneficiile sportului sunt pentru toată lumea. Astfel, programul Score for More® este creat pentru a oferi tuturor iubitorilor de sport și mai mult: oferte exclusive și entuziasm prin informații utile despre sporturile preferate!

Care sunt beneficiile membrilor din programul INTERSPORT Score for More® ?

Statutul de membru Score for More® îți conferă dreptul de a avea parte de beneficii exclusive și premii. Mai exact: pentru fiecare achiziție din magazinele INTERSPORT din România ești recompensat cu 1 punct pentru fiecare 5 Lei cheltuiți. În funcție de totalul punctelor colectate, poți răscumpăra valoarea respectivă în Lei.

  • Puncte Score for More® Valoare răscumpărare
    100 10 RON
    200 25 RON
    300 35 RON

 

Te poți bucura de informații exclusive despre activitățile tale preferate în mod regulat. Vei primi de la INTERSPORT un newsletter cu noile colecții, promoții speciale, știri, sfaturi și multe altele!

Cum pot valorifica punctele câștigate?

Odată ce ai acumulat punctele necesare, trebuie doar să vizitezi unul dintre magazinele INTERSPORT și să ceri răscumpărarea punctelor pentru a primi valoarea care corespunde fiecărei grile de răscumpărare. Valorifică punctele corespunzătoare și poți răscumpăra valoarea ca deducere din tranzacție. De exemplu, dacă ai colectat 150 de puncte, poți răscumpăra 100 de puncte și obții o reducere de 10 LEI din valoarea achiziției. Punctele acumulate în momentul tranzacției care ating un nivel de răscumpărare, pot fi folosite la următoarea achiziție.

Cum pot atinge un prag mai ridicat de răscumpărare?

Dacă dorești să atingi un nivel mai mare de reducere, atunci poți informa personalul de la casă că nu dorești utilizarea punctelor. De exemplu, dacă ai acumulat 150 de puncte, fie poți răscumpăra 100 de puncte în valoare de 10 LEI la următoarea achiziție sa poți cumpăra în continuare până la următorul nivel (de exemplu 200 de puncte) și să obții 25 de LEI reducere la următoarea achiziție